Compot De Pere-Afine
Compotul de pere-afine este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest sos are 255 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime per portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți pere seckel, ghimbir măcinat, sos de afine-portocale și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare sunt Compot De Pere-Afine, Afine-Pere Compot Shortcake, și Pâine prăjită franceză cu compot de pere-afine.
Instrucțiuni
Aduceți primele 5 ingrediente la fiert într-o cratiță medie, amestecând constant, la foc mare.
Aranjați perele într-un vas de copt rotund, adânc, de 8 inci, ușor UNS; se toarnă amestecul de afine peste pere.
Coaceți la 350 timp de 1 oră sau până când perele sunt fragede.
În scopuri de testare, am folosit Ocean Spray Cran-fructe de afine-sos de portocale. Puteți găsi cada de 12 uncii în secțiunea de conserve de fructe din supermarket. Pentru a economisi timp, fierbeți sosul de afine-portocaliu conform instrucțiunilor; reduceți căldura la minim și adăugați pere. Acoperiți și fierbeți la foc mic 20 până la 25 de minute sau până se înmoaie.