Coji de paste umplute cu Chorizo și scoici în sos Cioppino

Coji de paste umplute cu Chorizo și scoici în sos Cioppino
Coji de paste umplute cu Chorizo și scoici în sos Cioppino este un lactate gratuit felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 8,8 USD pe porție. O porție conține 1488 calorii, 64G de proteine, și 52G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc frunze de busuioc, creveți, midii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Coji de paste umplute cu sos bolognez ușor, Coji De Paste Umplute, și Coji Umplute Cu Paste Mari.

Instrucțiuni

1
Pregătiți sosul
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
2
Încălziți uleiul de măsline într-o oală setată la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați usturoi și șalotă, transpirați până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
4
Adăugați fenicul, morcovul și țelina; gătiți încă 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
5
Adăugați cimbru și oregano, împreună cu ardeiul roșu. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
6
Adăugați pasta de roșii, amestecând des. Odată ce pasta se gătește, adăugați 1 cană de vermut, dezghețând tigaia. Ridicați căldura la mediu-mare și continuați să gătiți până când lichidul se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
VermutVermut
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați o ceașcă suplimentară de vermut și continuați să gătiți; până când lichidul este redus la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VermutVermut
8
Adăugați frunze de dafin, cutie de roșii cu lichidul său, 2 căni de suc de scoici și Worcestershire. Reduceți focul la foc mic și acoperiți oala. Gatiti pana cand sosul se ingroasa usor, aproximativ 30 de minute.Opriți căldura și îndepărtați ramurile de plante și frunzele de dafin. Folosind un blender de imersie piure sosul. Ar trebui să fie ușor gros, dar neted și catifelat. Se aduce la temperatura camerei, apoi se dă la frigider peste noapte sau până la 3 zile.Pregătiți cojile
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în BucățiCartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți ușor o caserolă de 2 litri. Aduceți o oală medie cu apă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
10
Adăugați 1 T sare și cojile de paste. Gatiti pana la al dente, aproximativ 12 minute. Amestecați cojile pentru a preveni lipirea lor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
11
Se scurge într-o strecurătoare și se clătește cu apă rece. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
12
Încălziți 2 t ulei de măsline într-o tigaie de dimensiuni medii, setată la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
13
Adăugați ceapa și gătiți câteva momente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
14
Adăugați chorizo și scoicile amestecând până când sunt bine acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțităBrânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
15
Se toarnă vermut în cană și se continuă să se gătească până când lichidul este redus și tigaia este aproape uscată. Condimentează cu puțină sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
VermutVermut
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
16
Scoateți tigaia de pe foc și aruncați pesmetul și sucul de scoici, amestecând pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în BucățiCartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
17
Adăugați roșiile, - pătrunjel și frunze de fenicul, amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
18
Stropiți un strat ușor de sos peste fundul unui vas de copt de 9x13. Lucrând cu o coajă la un moment dat, puneți 1 până la 3 T din amestecul de chorizo (în funcție de dimensiunea cojilor) în fiecare coajă, așezându-le în vasul de copt în timp ce lucrați. Ar trebui să se atingă, dar nu bine împachetate. Odată ce vasul este umplut, stropiți sos suplimentar peste coji, fiți generoși, dar nu ar trebui să înoate în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțităBrânză Pepper Jack Rasă, împărțită
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
19
Coaceți cojile până când sosul clocotește și zonele expuse ale cochiliei abia încep să se rumenească, aproximativ 30 de minute. Puneți-le deoparte, acoperite slab.Pregătiți Cioppino
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
20
Adăugați oțet de vin roșu în sosul rămas și aduceți la foc mic. Reglați consistența sosului cu apă. O vrei brotoasă, dar nu apoasă. Folosește-ți judecata. Gustați și reglați condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
21
Adăugați peștele și creveții în vasul de bază fierbinte. Acoperă pot.To
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
22
Serveste
23
Puneți câteva scoici umplute în fiecare dintre cele 4 boluri cu supă joasă. Într-o tigaie mare cu capac, încălziți restul de 1 cană de vermut setat la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scoici UmpluteScoici Umplute
VermutVermut
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
24
Adăugați scoici și midii. Capac & bucătar; agitând până când crustaceele se deschid, aproximativ 5 minute. Aruncați crustaceele nedeschise; împărțiți restul între bolurile pentru supă. Strecurați lichidul rămas în cioppino și ridicați focul. Odată ce bulele mici încep să apară pe marginile oalei, opriți focul, nu lăsați cioppino să fiarbă. Puneți cioppino peste crustacee și coji de paste, asigurându-vă că includeți o varietate de pește și creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
PolonicPolonic
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
25
Garnisiți generos cu pătrunjel rămas, busuioc și un strop de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
26
Se servește cald.

Ingrediente

0frunze de busuioc tocate aproximativ frunze de busuioc tocate aproximativfrunze de busuioc tocate aproximativ frunze de busuioc tocate aproximativ2frunze de dafin frunze de dafinfrunze de dafin frunze de dafin2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpesmet proaspăt (nu prăjit) pesmet proaspăt (nu prăjit)794ardei habeneroroșii tăiate cubulețe (28 oz) cutie de roșii tăiate cubulețeroșii tăiate cubulețe (28 oz) cutie de roșii tăiate cubulețe2morcovi, morcovi curățați și tocați aproximativ, curățați și tocați aproximativmorcovi, morcovi curățați și tocați aproximativ, curățați și tocați aproximativ1peduncultelina, tăiat întelina, tăiat în" zaruri tulpină țelină, tăiat în" zaruri7101 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcartofi rumeni (aproximativ 2-3 medii), curățați și tăiați în bucățicartofi rumeni (aproximativ 2-3 medii), curățați și tăiați în bucăți369ardei habeneroscoici tocate, clătite și scurse (6 ml oz) cutii de scoici tocate, clătite și scursescoici tocate, clătite și scurse (6 ml oz) cutii de scoici tocate, clătite și scurse113ardei habenerochorizo spaniolă vindecată, tăiată închorizo spaniolă vindecată, tăiată în" zaruri " de la calibru591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfrunze de fenicul, numai frunze delicate, tocatefrunze de fenicul, numai frunze delicate, tocate1bulb de fenicul, tulpini și frunze tăiate, miez și felii în cruce bulb de fenicul, tulpini și frunze tăiate, miez și felii în crucebulb de fenicul, tulpini și frunze tăiate, miez și felii în cruce bulb de fenicul, tulpini și frunze tăiate, miez și felii în cruce454ardei habeneropește ferm cu carne, la alegere, tăiat în bucăți de 1 circulatorypește ferm cu carne, la alegere, tăiat în bucăți de 1 circulatory3cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat12smallsscoici precum manila, scoici mici bine curățate, cum ar fi manila, bine curățatescoici precum manila, scoici mici bine curățate, cum ar fi manila, bine curățate12midii, midii curățate și fără barbă, curățate și fără barbămidii, midii curățate și fără barbă, curățate și fără barbă1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline, plus mai mult pentru stropireulei de măsline, plus mai mult pentru stropire1crenguțăoregano proaspăt crenguță oregano proaspătoregano proaspăt crenguță oregano proaspăt1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpătrunjel italian tocat aproximativpătrunjel italian tocat aproximativ454ardei habenerocoji de paste uscate, suficient de mari pentru a umplecoji de paste uscate, suficient de mari pentru a umple1ceapa rosie, se taie în zaruri de ceapă roșie, se taie în zaruri deceapa rosie, se taie în zaruri de ceapă roșie, se taie în zaruri de1parmezan ras1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii2roșii Rome, însămânțate și tăiate în cuburi de diamant roșii Rome însămânțate și tăiate în cuburi de diamantroșii Rome, însămânțate și tăiate în cuburi de diamant roșii Rome însămânțate și tăiate în cuburi de diamant1parmezan rassare pentru apa de pastesare pentru apa de paste4puțin dovlecel tocatsare și piper, după gustsare și piper, după gust2marieșalotă, eșalotă mare tocată aproximativ, tocată aproximativeșalotă, eșalotă mare tocată aproximativ, tocată aproximativ12maricreveți, creveți mari decojiți și decorticați, curățați și decorticațicreveți, creveți mari decojiți și decorticați, curățați și decorticați3crenguțecrenguțe de cimbru proaspăt cimbru proaspătcrenguțe de cimbru proaspăt cimbru proaspăt2Crustă: firimituri de biscuiți grahamPâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servirePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servire2Crustă: firimituri de biscuiți grahamulei vegetal, plus mai mult pentru vasul de coptulei vegetal, plus mai mult pentru vasul de copt8281 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvermut alb uscatvermut alb uscat2Crustă: firimituri de biscuiți grahamFasole verde muratăFasole verde murată1Oreos dublu umplutfulgi de ardei roșu zdrobiți sau la mai mult gustfulgi de ardei roșu zdrobiți sau la mai mult gust
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate60
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista