Cocktailul picant de creveți Adobo este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. Acest hor d ' oeuvre are 206 calorii, 19g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru $2.55 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți ketchup, suc de lămâie, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă de la Epicurious are 15 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Cocktail Picant De Creveți Adobo, Cocktail Picant De Creveți Adobo, și Cocktail de creveți prăjiți cu sos picant de cocktail Sriracha.
Instrucțiuni
1
Gatiti crevetii in apa clocotita usor sarata pana cand sunt fierti, 2 pana la 3 minute, apoi scurgeti. Se răcește până se răcește, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
Apă
2
Amestecați ușor ingredientele rămase cu 1/2 linguriță de sare, apoi amestecați creveții.
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.