Coaste Prime prăjite cu cimbru și Marsala

Coaste Prime prăjite cu cimbru și Marsala
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coastele Prime prăjite cu cimbru și Marsalan. Această rețetă servește 6 și costă 10,28 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 1492 calorii, 63G de proteine, și 126g de grăsime per portie. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, cimbru, bulion de vită și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Prim coaste cu Marsala-sos de ciuperci, Friptură prim coaste cu cimbru au Jus, și Prime Cocktail De Cimbru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru carnea de vită: lăsați carnea de vită să stea la temperatura camerei înainte de prăjire, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Așezați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Se amestecă împreună cimbru, sare, piper și usturoi într-un castron mic. Faceți fante lungi de 1 inch, adânci de 1/2 inch pe toată carnea folosind un cuțit de decojit. Frecați amestecul de usturoi în fante și pe restul de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Așezați carnea, cu partea grasă în sus, într-o tigaie de prăjire superficială. Prăjiți 45 de minute. Acoperiți carnea cu folie și continuați să prăjiți până când un termometru pentru carne introdus drept în jos în centrul cărnii înregistrează 145 de grade F pentru mediu-rare, 65 până la 75 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
6
Așezați friptura pe o foaie de copt și cort cu folie. Se lasă să se odihnească timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
1
Combinați orice sucuri din carnea odihnită cu bulionul, marsala, săgeata și cimbru într-o cratiță medie. Aduceți la fierbere, amestecând constant. Reduceți căldura și fierbeți până la Grosime, 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArorutArorut
1/2 Cană De Smântână Grasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Grasă, Rece1/2 Cană De Smântână Grasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Grasă, Rece
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Bateti untul pana se omogenizeaza si condimentati cu sare si piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
3
Se toarnă sosul într-un ulcior de servire. Feliați friptura în felii groase de 1/2 inci și aranjați pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
4
Serviți sosul alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista