Coaste de vită la grătar cu sos de grătar dulce și lipicios

Coaste de vită la grătar cu sos de grătar dulce și lipicios ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 385 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,65 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de piper, praf de usturoi, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Coaste de vită la grătar cu sos de grătar dulce-afumat, Coaste de grătar lipicioase dulci, fără Gluten, de la Wicklewood, și Coaste Din Spate Pentru Bebeluși Cu Sos Dulce Și Lipicios pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 7 ingrediente într-o cratiță mare adâncă. Aduceți la fierbere. Reduceți focul la minim și fierbeți până când este foarte gros, amestecând ocazional, aproximativ 1 oră. Sos rece. (Se poate face cu 1 săptămână înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Așezați coaste într-o oală mare și grea.
Adăugați țelină, ceapă, morcovi, foi de dafin, boabe de piper și 1 lingură de sare.
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi coastele și aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu și fierbeți până când carnea este fragedă, aproximativ 1 oră. Folosind clești, scoateți rafturile pentru coaste din oală. Se răcește ușor.
Tăiați între oase în coaste individuale. (Se poate face cu 1 zi înainte. Capac; frigider.)
Pregătiți grătarul (foc mediu).
Periați coastele cu puțin sos. Coaste la grătar până se rumenesc și se glazurează gros, întorcându-se ocazional și ungând cu mai mult sos, aproximativ 10 minute.