Coaste de porc dulci și lipicioase

Coaste de porc dulci și lipicioase
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Coaste de porc dulci și lipicioase ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 754 calorii, 39G de proteine, și 48G de grăsime fiecare. Pentru $ 2.79 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 38 de mâncăruri și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ketchup, miere, oțet balsamic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun închis, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Cu Zahăr Brun Cu Unt Brun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Coaste De Porc Lipicioase Dulci, Coaste De Porc Lipicioase, și Coaste De Porc Lipicioase.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Așezați coastele într-o tigaie, tăind rafturile în jumătate pentru a se potrivi, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
2
Combinați usturoiul, rozmarinul, zahărul brun, oțetul balsamic, sarea și cayenne într-un bol mic și frecați amestecul uniform pe toate coastele. Lăsați coastele să se marineze la frigider timp de cel puțin 1 oră și până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
Zahăr BrunZahăr Brun
RozmarinRozmarin
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
UsturoiUsturoi
CoasteCoaste
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Așezați un suport în centrul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Se toarnă 1/2 cană de apă în tigaia de prăjire și se acoperă bine tigaia cu folie de aluminiu. Prăjiți coastele până când carnea este foarte fragedă și separați ușor de os, aproximativ 1 1/2 ore. În timp ce coastele se prăjesc, faceți sosul BBQ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
ApăApă
OsOs
CarneCarne
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
1
Așezați oțetul balsamic într-o cratiță medie la foc mediu-mare. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la mediu și se gătește oțetul până se reduce cu o treime, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Bateți în ketchup, oțet de cidru de mere, miere, muștar, melasă, Worcestershire, sos fierbinte și sare. Aduceți sosul înapoi la fierbere, apoi coborâți focul și fierbeți până se îngroașă, 15 până la 20 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Cidru De MereOțet De Cidru De Mere
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Sos FierbinteSos Fierbinte
MelasăMelasă
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
MuștarMuștar
MiereMiere
SosSos
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească la temperatura camerei.
4
Pentru a termina, scoateți coastele din cuptor și transferați pe 2 foi de copt căptușite cu folie de aluminiu. Creșteți temperatura cuptorului la 450 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
5
Ungeți cu generozitate ambele părți ale coastelor cu sosul BBQ și coaceți neacoperite timp de 10 minute, până când sosul se rumeneste și sfârâie. Lăsați coastele să se odihnească timp de 10 minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
SosSos
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista