Coapse De Pui Glazurate Cu Caise
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coapsele de pui glazurate cu caise. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $1.59 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 50g de grăsime, și un total de 668 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați oțet, coapse de pui, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Caise glazurate la gratar BBQ pulpe de pui, Coapse De Pui De Caise-Ghimbir, și Pulpe Picante De Pui De Caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o cratiță mică la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați usturoiul în tigaie; gătiți 30 de secunde. Se amestecă conservele și următoarele 4 ingrediente (prin oregano uscat); aduceți amestecul la fierbere. Reduceți căldura și gătiți timp de 5 minute, amestecând ocazional. Se amestecă 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Presărați puiul cu restul de 1/2 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Combinați amestecul de pui și 1/2 cană de conserve într-un castron mare; aruncați bine pentru a acoperi. Aranjați puiul pe un grătar acoperit cu spray de gătit; grătar 5 minute. Întoarceți coapsele de pui și periați puiul cu amestecul de conserve de 1/4 cană rămas. Gratiți încă 5 minute sau până când ați terminat.