Această rețetă face 40 de porții cu 97 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, scorțișoară măcinată, sare și piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Coapse crocante de pui cu compot de stafide aurii, Coapse de pui prăjite cu compot de cireșe-cimbru, și Pulpe aurii de pui cu salsa verde carbonizată-lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Într-o tigaie, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați dovlecelul, acoperiți și gătiți la foc moderat până aproape fraged, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De Toaletă
4
Adăugați șalotul și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
5
Adăugați mărul, scorțișoara și cayenne și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
6
Adăugați stafidele, vinul, mierea și cimbrul și gătiți până când vinul este aproape evaporat. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Într-o tigaie antiaderentă pentru cuptor, încălziți uleiul. Condimentează puiul cu sare și piper și adaugă în tigaie, cu pielea în jos. Gatiti la foc mare pana cand pielea este crocanta, 5 minute. Întoarceți puiul, transferați tigaia în cuptor și prăjiți timp de 6 minute, până când este gătită; serviți cu compotul.