Coaja De Portocală Dulce
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați coaja de portocală zaharoasă. O porție conține 122 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 20. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Mergeți la magazin și ridicați portocalele buricului, zahărul, scurtarea și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Vase de ciocolata-portocala de Cr cca cu coaja de portocala confiata, Sangria De Ceai Negru Cu Coajă De Portocală, și Biscuiți Cu Coajă De Portocală Confiată.
Instrucțiuni
Cu un cuțit, marcați coaja din fiecare portocală în sferturi. Cu degetele, îndepărtați coaja și miezul alb atașat.
Puneți coaja într-o cratiță; acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Se fierbe, neacoperit, timp de 30 de minute.
Scurgeți și repetați de două ori.
Între timp, într-o altă cratiță, combinați 1 cană de zahăr, apă și sare. Se aduce la fierbere; se fierbe și se amestecă timp de 2 minute sau până se dizolvă zahărul.
Scurgeți coaja și adăugați la sirop. Aduceți la fierbere; reduceți căldura. Se fierbe la foc mic, neacoperit, timp de 50-60 de minute sau până când siropul este aproape absorbit, amestecând ocazional. (Urmăriți cu atenție pentru a preveni arderea.)
Scurgeți orice sirop rămas.
Se răcește coaja de portocală într-un singur strat pe o foaie de copt căptușită cu folie timp de 1 oră.
Se taie în 1/8-in. la 1/4-in. benzi.
Presărați zahărul rămas pe un 15-in uns. x 10-in. x 1-în. pan.
Presărați fâșii peste zahăr; aruncați pentru a acoperi.
Lăsați să stea 8 ore sau peste noapte, aruncând ocazional.
Dacă doriți, topiți chipsurile de ciocolată și scurtați; se amestecă până se omogenizează. Scufundați un capăt al fiecărei benzi portocalii în ciocolată; lăsați excesul să se scurgă.
Lăsați să stea pe hârtie cerată până se fixează. A se păstra într-un recipient etanș până la 3 săptămâni.