Coace pentru umplutura de scoici

Coace pentru umplutura de scoici
Reteta Coace cu umplutura de scoici se poate face in aproximativ 30 de minute . Pentru 1,61 USD per porție , primești o garnitură care servește 2. O porție conține 583 de calorii , 16 g de proteine și 16 g de grăsimi . Vă este adus de Taste of Home. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun de Ziua Recunoștinței . Un amestec de amestec de umplutură condimentat, morcov, țelină și o mână de alte ingrediente este tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă pescatariană . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , ceea ce este foarte rău (dar încă reparabil). Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Sos clasic de scoici , Cioa de scoici ușoară și Cioa de scoici din New England .

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, căliți țelina, ardeii și ceapa în 1 lingură de unt până când sunt aproape fragezi. Se amestecă bulionul și morcovul. Se aduce la fierbere. Se amestecă amestecul de umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Se ia de pe foc; se acopera si se lasa sa stea 5 minute. Se amestecă scoici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
3
Transferați în două 6 oz. ramekins sau cupe de cremă acoperite cu spray de gătit. Topiți untul rămas; se amestecă cu sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
4
Stropiți peste amestecul de umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate
5
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 15-20 de minute sau până când se încălzește și devine maro auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista