Coaceți Cu Mere Festonate
Coacerea mărului festonat necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 391 calorii, 2G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 3 fani. Dacă aveți mere de gătit, zahăr, umplutură de pâine de porumb și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 23%. Rețete similare includ Copt De Porumb Festonat, Rutabagan festonat și măr, și Cartofi Festonați cu mere și salvie.
Instrucțiuni
Se amestecă untul, zahărul, coaja de portocală, scorțișoara, umplutura și nucile pecan într-un castron mediu și se lasă deoparte.
Amestecați sosul de afine, sucul de portocale și merele într-un castron mare.
Adăugați jumătate din amestecul de umplutură și amestecați ușor pentru a acoperi. Puneți amestecul de mere într-un vas de copt pătrat de 8 inci.
Presărați amestecul de umplutură rămas uniform peste amestecul de mere.
Coaceți la 375 de grade F. timp de 40 de minute sau până când merele sunt fragede.