Coaceți cartea: fursecuri
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Bake the Book: Shortbread Cookies. Această rețetă servește 36. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 91 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, extract de vanillan, zahăr superfin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 48 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Coaceți cartea: cookie-uri de mănăstire, Coaceți cartea: fursecuri cu anason, și Coaceți cartea: Scribble Cookies.
Instrucțiuni
Poziționați rafturile în centrul și treimea superioară a cuptorului și preîncălziți la 350 F. Liniați două tigăi cu jumătate de foaie cu hârtie pergament.
Bateți untul în vasul unui mixer cu suport rezistent prevăzut cu accesoriul cu palete la viteză medie-mare până când untul este neted, aproximativ 1 minut. Adăugați treptat zahărul superfin, apoi vanilia și coaja de lămâie, amestecând până la culoare și textură deschise, aproximativ 3 minute. Reduceți viteza mixerului la minim. În treimi, adăugați făina și sarea.
Se amestecă, răzuind părțile laterale ale bolului pentru a fi sigur că aluatul este bine combinat, până când aluatul curăță părțile laterale ale bolului.
Așezați aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată și frământați scurt până se omogenizează. Se pudrează suprafața de lucru și partea superioară a aluatului cu făină și se întinde aluatul într-un dreptunghi gros de cm. Folosind un tăietor de prăjituri cu caneluri rotunde de 2 cm de diametru, tăiați prăjiturile și așezați-le la o distanță de 1 cm pe tigăile cu jumătate de foaie. Adunați resturile, întindeți-le și tăiați mai multe fursecuri până când a fost folosit tot aluatul. Puneți la frigider fursecurile până la răcire, aproximativ 30 de minute.
Coaceți, schimbând poziția tigăilor de sus în jos și din față în spate la jumătatea coacerii, până când marginile se rumenesc foarte ușor, aproximativ 15 minute.
Scoateți din cuptor și presărați imediat fursecurile ușor cu zahărul granulat (zahărul nu se va lipi dacă fursecurile nu sunt fierbinți). Se răcește complet pe tigăi.Notă: cookie-urile pot fi păstrate într-un recipient etanș la temperatura camerei timp de 5 zile.