Clatite chinezesti cu taitei cu sparanghel
Clătite cu tăiței chinezești cu sparanghel este un mic dejun care servește 4. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 533 de calorii , 22 g de proteine și 11 g de grăsime per porție. Pentru 1,94 USD per porție , această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au facut aceasta reteta si ar face-o din nou. Un amestec de ulei de susan, apă, rădăcină de ghimbir și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de 89% , acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare sunt batoanele chinezești cu tăiței , salata chinezească de pui și tăiței și supa chinezească cu tăiței .
Instrucțiuni
Intr-o oala mare cu apa se fierb taiteii pana al dente.
Scurgeți bine. Clătiți cu apă rece până când tăițeii se răcesc.
Rupeți capetele dure ale sparanghelului și tăiați restul sulițelor în lungimi de 2 inci. Într-o tigaie mare, încălziți 1 lingură de ulei la foc mediu.
Se adauga usturoiul si ghimbirul, se calesc 1 minut, ai grija sa nu rumenesti usturoiul.
Adăugați sparanghelul și 1/2 cană de apă. Se fierbe timp de 2 minute.
Puneți amidonul de porumb într-un castron mic, amestecați cu 1/2 cană de apă rămasă și vinul de orez sau sherry. Amesteca bine.
Adăugați acest amestec, sosul de soia și fasolea neagră fermentată, dacă le folosiți, la legumele fierte.
Lasam sosul sa fiarba cateva secunde, adaugam spanacul si amestecam pana se ofileste.
Scoateți tigaia de pe foc
Încinge uleiul rămas într-o tigaie la foc mare. Împărțiți tăițeii în patru movile și puneți moleculele de tăiței în tigaia fierbinte. Aplatizați movilele în tigaie astfel încât să se rumenească mai multă suprafață, reduceți căldura la mediu-mare și prăjiți prăjiturile timp de cel puțin 5 minute, până când dezvoltă o crustă auriu-maro pe fund. Întoarceți prăjiturile și prăjiți-le timp de 3 minute
În timp ce prăjiturile cu tăiței se gătesc, reîncălziți ușor legumele și sosul.
Adăugați uleiul de susan, sare și piper la amestecul de legume.
Puneți prăjiturile cu tăiței pe farfurii, puneți sosul și legumele peste și în jurul prăjiturii și serviți.
Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Chenin Blanc
Asiatic poate fi asociat cu Riesling, Gewurztraminer și Chenin Blanc. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albii acide se asortează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Louis Guntrum Dry Riesling. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![Louis Guntrum Riesling uscat]()
Louis Guntrum Riesling uscat
Rieslingul uscat Louis Guntrum 2016 are un parfum delicat de piersici albe, caise și pere suculente. Senzație impresionantă în gură și arome de durată. Rieslingul clasic în expresie și eleganță.