Clătite la cuptor cu cârnați
Clătitele coapte cu cârnați ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 10. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 302 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână zahăr, ouă, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Ratatouille și cârnați la cuptor, Mere coapte, păstârnac și cârnați, și Cârnați la cuptor cu mere foaie Pan cina.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C). Ungeți o tigaie jellyroll de 10x15 inch.
Puneți cârnații într-o tigaie și gătiți la foc mediu-mare până se rumenesc uniform.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Cerneti impreuna faina, praful de copt, zaharul alb si sarea; deoparte.
Într-un bol mare de amestecare, bateți ouăle până când sunt ușoare și pufoase.
Adăugați lapte și scurtare; se amestecă bine. Se amestecă treptat ingredientele uscate până se omogenizează.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită cu jeleu. Aranjați cârnații deasupra aluatului.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când clătitele se rumenesc și se fierb, aproximativ 15 minute.
Se taie în 10 bucăți și se servește fierbinte cu unt și sirop.