Clătite cu sirop cald de arțar și unt de cafea
Clătitele cu sirop de arțar cald și unt de cafea ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 3 porții cu 708 calorii, 18g de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Pentru $2.57 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 256 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați afine, unt, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Clătite cu smântână și slănină cu sirop cald de portocale-arțar, Clătite de slănină cu sirop de unt de arțar-arahide, și Clătite Prăjite Din Făină De Porumb + Sirop De Arțar Cu Unt De Miere.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, bateți amestecul de clătite, făina, laptele, ouăle și untul topit până se omogenizează. Acoperiți bine vasul cu folie de plastic și dați-l la frigider timp de cel puțin 2 ore și atât timp cât peste noapte.
Puneți cafeaua într-o cratiță mică, aduceți la foc mic la foc mediu și gătiți până se reduce cu aproximativ jumătate.
Se ia de pe foc și se răcește complet.
Puneți 4 linguri de unt înmuiat într-un castron mic și amestecați cafeaua redusă răcită până se încorporează complet. Puneți deoparte până când sunteți gata de servit.
Topiți 1 lingură de unt pe o tavă de clătite sau o tigaie grea la foc mediu-mic.
Adăugați aluatul cu cantități de 1/4 cană pentru a face clătite de 4 până la 5 inci și gătiți până când apar bule la suprafață și fundul este rumenit și crocant, 3 până la 4 minute. Întoarceți clătitele și continuați să gătiți până se rumenesc pe fund, încă 2 până la 3 minute.
Transferați pe o farfurie într-un cuptor mic pentru a menține cald până când este gata de servit. Continuați cu aluatul rămas, adăugând untul rămas după cum este necesar.
Pentru a servi, puneți 3 clătite calde pe fiecare farfurie. Completați fiecare porție cu 1 lingură de unt de cafea și puțin sirop cald, garnisiți cu fructele și serviți imediat.
Siropul de arțar este dulce și delicios, dar îi dau mai mult interes textural folosind Versawhip, o proteină din soia. Este unul dintre așa-numitele ingrediente "moleculare" mai reci cu care se joacă bucătarii; probabil că nu este o coincidență că este și unul dintre cele mai iertătoare și ușor de utilizat. Aerează siropul de arțar până când are consistența frișcii, fără a folosi nicio cremă. Versawhip este disponibil de la producător va pulbere (va
Powder.net); retailerul online gourmet L ' Epicerie (Lepicerie.com); și Amazon.To faceți sirop de arțar bătut, puneți 1 cană de sirop de arțar pur și 2 lingurițe Versawhip în vasul unui mixer în picioare prevăzut cu accesoriul pentru tel.
Se amestecă la viteză mică până se dizolvă, apoi se mărește viteza la mediu-mare și se bate până când siropul deține vârfuri moi. Siropul bătut poate fi ținut la temperatura camerei timp de până la 1 oră.