Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cizmarul de cireș negru de modă veche. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 226 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, untul, înlocuitorul de zahăr splenda și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Cizmar De Piersici De Modă Veche, Cizmar Saskatoon De Modă Veche, și Cizmar De Piersici De Modă Veche pentru rețete similare.
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Chateau Ste. Michelle Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.