Cizmar cu nalbă de rubarbă

Cizmar cu nalbă de rubarbă
Rețeta de Rhubarb Mallow Cobbler poate fi preparată în aproximativ 1 oră și 5 minute . Pentru 48 de cenți per porție , obțineți un desert pentru 12 persoane. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine , 8 g de grăsimi și un total de 324 de calorii . O persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Va fi un succes la evenimentul dvs. de Ziua Mamei . Doar câtorva persoane le-a plăcut cu adevărat acest preparat sudic. Vă este oferit de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână praf de copt, bezele, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți prepara. Luând în considerare toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor poate fi îmbunătățit. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Batoane de desert cu unt de arahide și chiftele de ciocolată , Berry Cobbler și Blackberry Cobbler .

Instrucțiuni

1
Într-un bol mare, combinați rubarba și 1-1/2 căni de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
Usturoi, 2 Zdrobite, 1 Păstrat întregUsturoi, 2 Zdrobite, 1 Păstrat întreg
2
Transferați într-o tavă de copt unsă cu unt, de 28 cm x 18 cm.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei
3
Presărați cu bezele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Cereale Crocante Din Orez, împărțite8 Căni De Cereale Crocante Din Orez, împărțite
4
Într-un bol mic, mixați untul, vanilia și zahărul rămas până obțineți o compoziție pufoasă și ușoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
(desprins De Pe Tulpină)(desprins De Pe Tulpină)
2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
Usturoi, 2 Zdrobite, 1 Păstrat întregUsturoi, 2 Zdrobite, 1 Păstrat întreg
5
Combinați făina, praful de copt și sarea; adăugați-le la amestecul cremos, alternativ cu lapte. Bateți doar până se umezește; turnați peste rubarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Rece, Pentru ServireLapte Rece, Pentru Servire
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
(poate înlocui Fontina Sau Montasio)(poate înlocui Fontina Sau Montasio)
6
Coaceți la 175°C timp de 50-55 de minute sau până când toppingul este auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Stropi De Portocale Sau Zahăr Cu Portocale1/2 Cană De Stropi De Portocale Sau Zahăr Cu Portocale
7
Serviți cald.
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista