Cizmar cu nalbă de rubarbă
Rețeta de Rhubarb Mallow Cobbler poate fi preparată în aproximativ 1 oră și 5 minute . Pentru 48 de cenți per porție , obțineți un desert pentru 12 persoane. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine , 8 g de grăsimi și un total de 324 de calorii . O persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Va fi un succes la evenimentul dvs. de Ziua Mamei . Doar câtorva persoane le-a plăcut cu adevărat acest preparat sudic. Vă este oferit de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână praf de copt, bezele, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți prepara. Luând în considerare toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor poate fi îmbunătățit. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Batoane de desert cu unt de arahide și chiftele de ciocolată , Berry Cobbler și Blackberry Cobbler .
Instrucțiuni
Într-un bol mare, combinați rubarba și 1-1/2 căni de zahăr.
Transferați într-o tavă de copt unsă cu unt, de 28 cm x 18 cm.
Într-un bol mic, mixați untul, vanilia și zahărul rămas până obțineți o compoziție pufoasă și ușoară.
Combinați făina, praful de copt și sarea; adăugați-le la amestecul cremos, alternativ cu lapte. Bateți doar până se umezește; turnați peste rubarbă.
Coaceți la 175°C timp de 50-55 de minute sau până când toppingul este auriu.