Ciuperci umplute cu spanac
Ciupercile umplute cu spanac este un aperitiv care servește 30. Pentru 31 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine , 3 g de grăsimi și un total de 48 de calorii . 74 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână brânză mozzarella, parmezan, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Cu un scor de lingură de 74% , acest fel de mâncare este destul de bun. Ciupercile Portabella umplute cu carne și spanac cu brânză de capră , ciuperci umplute cu spanac și nucă și ciupercile Portobello umplute fără alergii sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Ungeți ușor 30 de căni în tigaie pentru brioșe cu ulei de măsline.
Ungeți uleiul de măsline rămas pe ciuperci pe toate părțile și puneți-le cu branhiile în sus în cupele pentru brioșe.
Coaceți ciupercile în cuptorul preîncălzit până când se înmoaie, aproximativ 12 minute. În timp ce ciupercile se coc, bate oul, sarea și usturoiul într-un castron. Se amestecă spanacul scurs, 1/4 cană de brânză parmezan, brânză Gouda, brânză mozzarella și pesmet până se omogenizează.
Scoateți ciupercile din cuptor și scurgeți orice sucul acumulat. Umpleți capacele de ciuperci cu amestecul de spanac și puneți-le în tava pentru brioșe.
Stropiți ciupercile cu restul de 1/4 cană de parmezan.
Reveniți la cuptor și coaceți până când umplutura este fierbinte și aurie, aproximativ 10 minute.