Ciuperci Umplute Cu Carne De Vită

Ciuperci Umplute Cu Carne De Vită
Ciuperci umplute cu carne de vită ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 24 de porții cu 25 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de piper, pesmet, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de excelent scor spoonacular de 11%. Încercați Ciuperci Umplute Cu Carne De Vită Balsamică, Burgeri de vită la grătar umpluți cu Provolone și ciuperci, și Gorgonzola - burgeri de vită umpluți cu ciuperci sălbatice Sotate și marmeladă de ceapă roșie caramelizată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scoateți tulpinile din ciuperci; tăiați tulpinile. Puneți deoparte capacele de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați șobolani și usturoi și sotati 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați tulpini de ciuperci și sotati 4 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4
Se ia de pe foc; se amestecă friptura de vită și următoarele 4 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze întregi De SpanacFrunze întregi De Spanac
5
Aduceți bulionul la fiert într-un cuptor olandez; reduceți căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
6
Adăugați capace de ciuperci în loturi și fierbeți fiecare lot 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
7
Se scurge bine. Lingura amestec de carne de vită uniform în capace.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
8
Se presară cu pesmet și se așează pe un suport ușor uns într-o tigaie pentru broiler.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
9
Se fierb ciupercile umplute la 5 1/2 inci de la căldură timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
10
Garnisiți, dacă doriți.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista