Ciuperci umplute cu bacon canadian
Dacă vrei să adaugi mai multe rețete fără gluten la colecția ta, ciuperci umplute cu bacon canadian ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încerci. O porție conține 36 de calorii , 3 g de proteine și 2 g de grăsimi . Această rețetă are 35 de porții și costă 28 de cenți per porție. Un amestec de bacon canadian, ardei gras, ceapă și câteva alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Merge bine ca aperitiv. O persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este oferită de Taste of Home. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 0% , ceea ce este foarte rău (dar totuși remediabil). Încearcă untul de mere canadian , ciuperci Portobello umplute fără alergeni și ciuperci umplute cu anghinare și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați codițele de la ciuperci și tocați-le mărunt; puneți pălăriile deoparte. Într-o tigaie mare, sotați ciupercile, slănina, ardeiul roșu, ceapa, sarea și piperul în ulei până când legumele devin crocante.
Adăugați usturoiul; gătiți încă 1 minut.
Luați de pe foc. Adăugați brânzeturile. Umpleți fiecare pălărie de ciupercă cu aproximativ o lingură de umplutură.
Așezați pe tăvi de copt căptușite cu folie de aluminiu.
Coaceți la 200°C timp de 16-20 de minute sau până când ciupercile sunt fierte.