Ciuperci-Spuduri Elvețiene

Ciuperci-Spuduri Elvețiene
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Spud-urile elvețiene de ciuperci. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 260 calorii, 13g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână smântână, brânză elvețiană, pătrunjel și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, care este solid. Rețete similare includ Burgeri Elvețieni Cu Ciuperci, Ciuperci și buzunare elvețiene, și Ciuperci Elvețiene Orzo.

Instrucțiuni

1
Ciuperci Saut în ulei fierbinte într-o tigaie mare 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Presărați fiecare cartof copt împărțit uniform cu brânză; cuptor cu microunde la maxim 40 de secunde sau până când brânza se topește. Top cartofi cu ciuperci, patrunjel tocat, și următoarele 3 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista