Ciuperci Portobello cu crustă de parmezan cu ulei de trufe albe

Ciuperci Portobello cu crustă de parmezan cu ulei de trufe albe
Ciuperci Portobello cu crustă de parmezan cu ulei de trufe albe durează aproximativ 25 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine, 35 g de grăsimi și un total de 345 de calorii. Pentru 2,58 USD per porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Această rețetă de la Foodnetwork necesită ciuperci portobello, ulei de trufe, ciuperci de stridii și ulei de măsline. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă primară și fără gluten. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 49%. Încercați Salată de rucola cu ulei de trufe albe, migdale Marconan și parmezan ras, spanac și ciuperci cu ulei de trufe și pâine cu cartofi fingerling, ciuperci Shitake și ulei de trufe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul la mediu-scăzut.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Combinați parmezanul, cimbru și sare și piper într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Ungeți ciupercile cu ulei pe ambele părți și asezonați cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
4
Puneți ciupercile, cu capacul în jos și gătiți până devin aurii, aproximativ 4 până la 5 minute. Întoarceți și continuați să prăjiți până când se înmoaie, cu aproximativ 5 până la 6 minute mai mult. Când ciupercile sunt gătite, împărțiți cu grijă amestecul de brânză deasupra ciupercilor. Închideți capacul grătarului și gătiți până se topește brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Scoateți de pe grătar și stropiți fiecare ciupercă cu o linguriță de ulei de trufe albe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Trufe AlbeUlei De Trufe Albe
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Într-o tigaie, stropește ulei de măsline și călește ciupercile stridii până devin rumene și fragede. Asezonați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci De StridiiCiuperci De Stridii
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Puneți deasupra portobellos și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Linguri Ulei De Măsline Virgin8 Linguri Ulei De Măsline Virgin
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista