Ciuperci Foster (Budinca de porumb cu Caramel Crunch)
Nevoie de un desert fără gluten? Ciupercile Foster (Budinca de porumb cu Caramel Crunch) ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 222 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 48 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți iaurt de vanilie, scorțișoară măcinată, lapte degresat evaporat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Banana Rum Caramel Crunch Budinca De Paine, Banane Foster Crunch Mix, și Tort De Crunch Pear-Cornmeal.
Instrucțiuni
1
Combinați 3/4 cană 2% lapte, lapte evaporat și scorțișoară într-o cratiță medie și grea; gătiți la foc mediu-mare până la 180 sau până când se formează bule mici în jurul marginii (nu fierbeți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
2% Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Combinați 1/4 cană 2% lapte și făină de porumb într-un castron mic; adăugați la amestecul de lapte în cratiță, amestecând cu un bici. Gatiti 5 minute la foc mediu, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Chifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
3
Combinați 1/4 cană 2% lapte, înlocuitor de ou, amidon de porumb și 1 lingură de zahăr într-un bol; adăugați treptat la amestecul de făină de porumb, amestecând constant cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cești De Smântână Redusă în Grăsimi, împărțite
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
2% Lapte
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
4
Adăugați stafide; gatiti la foc mediu pana cand este foarte gros (aproximativ 4 minute), amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
5
Scoateți din căldură.
6
Lingurați 3 linguri de iaurt pe fiecare dintre cele 6 farfurii de desert și acoperiți fiecare cu 1/3 cană de budincă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
7
Puneți 1/2 cană de zahăr într-o cratiță mică și grea. Gatiti la foc mediu-mare 4 minute sau pana cand zaharul se dizolva. Gatiti inca 30 de secunde sau pana cand amestecul este auriu. Se amestecă treptat în apă și scorțișoară măcinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară Măcinată
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
8
Stropiți aproximativ 1 lingură de amestec de zahăr caramelizat peste fiecare porție.