Ciuperci Kabobs este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 4 porții. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 152 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de ciuperci, rozmarin, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, care este solid. Rețete similare includ Usturoi Ciuperci Kabobs, Tofu Oriental, ceapă și ciuperci, și Bacon Înfășurat Ciuperci Kabobs / Kebab.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți grătarul la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Filetați ciupercile și ardeii alternativ pe frigarui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Ardei
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui
3
Într-un castron mic, amestecați împreună ulei de măsline, suc de lămâie, usturoi, cimbru, rozmarin și sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Suc De Lămâie
Ulei De Măsline
Rozmarin
Usturoi
Cimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Ungeți ciupercile și ardeii cu acest ulei aromat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Ardei
Ulei De Gătit
5
Ungeți grătarul cu ulei și așezați kabobs pe grătar. Ungeți frecvent cu amestec de ulei. Gatiti aproximativ 4 pana la 6 minute, sau pana cand ciupercile sunt fragede si fierte bine.