Cioppino ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 328 calorii, 29G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $3.53 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 115 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ceapă, ulei de măsline, conserve de roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare sunt Cioppino, Cioppino, și Cioppino.
Instrucțiuni
1
Prăjiți semințele de fenicul într-o tigaie mică la foc mediu până când sunt parfumate, aproximativ 2 minute. Se macină fin într-o moară de condimente; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva Pumni
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Încălziți uleiul într-o oală mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați ceapa, feniculul, usturoiul, frunzele de dafin, oregano și fulgii de ardei roșu. Se condimentează cu sare și piper. Acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa și feniculul sunt moi, aproximativ 12 minute. Se amestecă semințele de fenicul măcinate, roșiile cu sucuri, vin, suc de scoici și 1 cană de apă. Acoperiți, aduceți la fierbere, reduceți focul la mediu-mic și gătiți, amestecând des, până când aromele se amestecă, aproximativ 15 minute. Se amestecă pește, midii și creveți și se aduce la foc mic. Acoperiți și gătiți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Fenicul Măcinat
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Cutie De Spaghete Uscate
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Bomboane De Caracatiță Brite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Adăugați calmarul, acoperiți și gătiți până când midiile se deschid și fructele de mare sunt fierte, aproximativ 5 minute (aruncați midiile care nu se deschid).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete Uscate
Dovlecel, Nedecojit și Tocat
Calmar
5
Se servește cu pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii