Cioda de somon simplu II

Cioda de somon simplu II
Somon Chowder II durează aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 286 de calorii, 18 g de proteine și 11 g de grăsime per porție. Pentru 2,07 USD per porție, obțineți un fel principal care servește 8. Această rețetă este plăcută de 10 bucătari și bucătari. Mergeți la magazin și luați lapte, ceapă, amestec de cartofi scalpați și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor slinguritic de 58%, ceea ce este bun. Cioda de somon cu icre de somon, mărar și cartofi, Cioda simplă de fructe de mare și Cioara simplă de scoici sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Tăiați slănina cubulețe și prăjiți într-o oală de supă până devine crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Scoateți baconul pe un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
3
Adăugați ceapa tocată în grăsimea de bacon și gătiți până când ceapa se înmoaie puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Adăugați bulion de pui, amestecul de cartofi scalpați, conservele de porumb nescurcate și piper proaspăt măcinat (după gustul dvs.). Se aduce la fierbere, apoi se fierbe timp de aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
5
Între timp, tăiați marginile conice din fileul de somon. Zdrobiți tunsoarele cu mărunțiș de carne și adăugați-le în oală. Verificați fileul rămas pentru oase rătăcite și îndepărtați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Tăiați somonul în cuburi de 1/2 inch până la 3/4 inch și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
7
Când cartofii sunt rehidratați, dar încă puțin fermi, adăugați somonul, baconul, ceapa verde și mărarul. Gatiti inca 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
8
Se adauga laptele si laptele evaporat; se amestecă și se fierbe până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Riesling, Trandafir Spumant

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru Somon Chowder. Chowderul poate beneficia de un alb crocant pentru a tăia prin bulionul bogat și cremos - sau puteți merge mare sau mergeți acasă cu un chardonnay bogat și untos. Chardonnay Kumeu River Village cu un rating de 4,3 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Kumeu River Village Chardonnay
Kumeu River Village Chardonnay
Acest vin a fost fermentat 25% în barici vechi de stejar francez și 75% în rezervoare de oțel inoxidabil, astfel încât stejarul are o influență foarte mică atât asupra nasului, cât și asupra gurii. Acest lucru a permis fructelor vibrante să se manifeste frumos, cu arome vii de lămâie și lămâie și o aromă de cremene, minerală, cu note de smochine și piersici albe. Mijlocul de palat greu arată, de asemenea, o coacere a piersicilor, împreună cu o mineralitate acidă crocantă care conferă vinului o împrospătare. calitatea curățării. Acest vin este încântător ca aperitiv și chiar mai bine de băut cu pește și crustacee.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Revista