Cioda de fasole cu cârnați ar putea fi doar rețeta fără gluten și fără lactate pe care ați căutat-o. Această rețetă face 12 porții cu 233 de calorii , 12 g de proteine și 11 g de grăsime fiecare. Pentru 82 de cenți per porție , această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Funcționează bine ca fel principal la preț foarte rezonabil. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute . Mergeți la magazin și luați frunze de dafin, ardei gras, suc de roșii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 46% . Acest scor este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și cârnați de pui, supă de fasole albă și varză , orecchiette, supă de cârnați și fasole albă și ciorbă de creveți cajun .
Instrucțiuni
1
Într-un cuptor olandez sau într-un ibric pentru supă, rumeniți cârnații până când nu mai sunt roz; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Adăugați ingredientele rămase; aduce la fierbere. Reduceți căldura; se acopera si se fierbe timp de 2 ore.