Ciocolată Caramel-Batoane De Caju

Ciocolată Caramel-Batoane De Caju
Ciocolata Caramel-caju baruri ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 178 calorii. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Dacă aveți la îndemână ou, bicarbonat de sodiu, bucăți de caju și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 20 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Batoane De Caramel-Caju, Batoane De Caramel De Caju Sărate, și Batoane De Caju Cu Caramel Chewy pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F. În bolul mic cu microunde, untul cu microunde și ciocolata dulce neacoperită pe mediu (50%) 1 minut, amestecând după 30 de secunde. Cuptorul cu microunde cu 30 de secunde mai mult sau până când untul și ciocolata sunt topite și pot fi agitate netede. Se lasă deoparte să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Dulce-amarăCiocolată Dulce-amară
CiocolataCiocolata
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
CuptorCuptor
2
Într-un castron mediu, amestecați făina, zahărul granulat, zahărul brun și bicarbonatul de sodiu. Se amestecă oul, laptele și amestecul de ciocolată răcit până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Zahăr BrunZahăr Brun
CiocolataCiocolata
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Într-o tigaie pătrată de 8 inci, apăsați jumătate din aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți 8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Între timp, într-o cratiță de 1 litru, gătiți toppingul de caramel și caramelele la foc mediu-mic, amestecând continuu, până când caramelele se topesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CaramelSos De Caramel
Bomboane CaramelBomboane Caramel
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Scoateți tigaia din cuptor. Se toarnă cu grijă amestecul de caramel peste baza parțial coaptă până la 1/2 inch de laturile tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
BazaBaza
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
7
Se presară cu caju. Zdrobiți aluatul rămas în bucăți mici și presărați peste umplutură (o parte din umplutură va apărea).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CajuCaju
AluatAluat
8
Coaceți cu 12 până la 15 minute mai mult sau doar până când marginile sunt setate (nu coaceți prea mult).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Într-un castron mic cu microunde, bucăți de bomboane de ciocolată cu microunde descoperite la 30 de secunde sau până se topesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mini Batoane De Bomboane Nugat Cu Caramel și Arahide Acoperite Cu Ciocolată (cum Ar Fi Snickers®)Mini Batoane De Bomboane Nugat Cu Caramel și Arahide Acoperite Cu Ciocolată (cum Ar Fi Snickers®)
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
10
Stropiți ciocolata în diagonală peste batoanele coapte. Se răcește complet, cel puțin 1 oră. Pentru bare, tăiați în 4 rânduri cu 4 rânduri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista