Cina lui Teri într-un dovleac

Cina lui Teri într-un dovleac
Cina lui Teri într-un dovleac este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 10 porții. O porție conține 539 calorii, 32g de proteine, și 29G de grăsime. Pentru $2.35 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de zahăr brun, fasole, amestec de orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, ceea ce este destul de bun. Încercați Sfaturi Teri, Cina într-un dovleac, și Cina într-un dovleac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare la foc mediu, amestecați carnea de vită măcinată și cârnații. Gatiti si amestecati pana se rumeneste uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Se amestecă sare și piper, condimente de plăcintă cu dovleac și zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mari Sau Dovlecei, Tăiați în Sferturi Pe Lungime și Tăiați în Bucăți De 1/2 InchMari Sau Dovlecei, Tăiați în Sferturi Pe Lungime și Tăiați în Bucăți De 1/2 Inch
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
3
Scurgeți carnea și amestecați în bulion de pui și orez. Acoperiți și gătiți 25 până la 30 de minute, până când orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
4
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Scoateți și rezervați partea superioară a dovleacului. Scoateți semințele și pulpa stringentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
6
Amestecați crema de supă de țelină, crema de supă de ciuperci, tulpini și bucăți de ciuperci și fasole verde în amestecul de carne de vită și cârnați. Lingură amestec în dovleac, și înlocuiți de sus dovleac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Supă De CiuperciCremă De Supă De Ciuperci
Crema De Supa De TelinaCrema De Supa De Telina
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
7
Așezați dovleacul pe o foaie mare de copt și coaceți 1 oră în cuptorul preîncălzit sau până când dovleacul este fraged. Scoateți porții de umplutură și părți din pulpa gătită pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții10
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista