Cina in seara asta: Camarones en Pipian (creveți în sos de semințe de dovleac)

Cina in seara asta: Camarones en Pipian (creveți în sos de semințe de dovleac) este un fără gluten și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 45g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 473 calorii. Pentru $ 4.37 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți coriandru, semințe de dovleac, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 24 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Cina in seara asta: pui cu sos de semințe de dovleac, Cina în seara asta: Cocktail de creveți în stil Mexican (Coctel de Camarones), și Cina in seara asta: cotlet de porc cu Mole Verde (Pipian de Chuletas de Puerco) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți cojile și capetele din creveți.
Transferați cojile și capetele într-o cratiță de dimensiuni medii.
Se toarnă apă și se adaugă sare. Întoarceți focul la mediu și aduceți la foc mic. Întoarceți focul la mediu-mic și gătiți timp de 20 de minute.
Între timp, prăjiți semințele de dovleac într-o tigaie de fier de 12 inci unsă la foc mediu. Aruncați ușor și îndepărtați când încep să apară. Nu ar trebui să se rumenească.
Se lasă să se răcească câteva secunde, apoi se macină până la o pulbere.
Adăugați bulion de creveți, coriandru, serranos și ceapă în blender. Se amestecă până se omogenizează, aproximativ 1 minut.
Adăugați unt în tigaia de fier. Se topește la foc mediu-mic.
Se toarnă amestecul de semințe de dovleac. Gatiti, amestecand constant, timp de aproximativ trei minute, sau pana devine o pasta relativ groasa. Se amestecă smântâna și se condimentează cu mai multă sare după gust. Gatiti timp de trei minute. Întoarceți focul la minim și adăugați creveți. Se amestecă bine și se fierbe timp de cinci minute. Condimentează cu mai multă sare după gust.
Se servește cu tortilla caldă de porumb și limes sferturi