Cina De Tigaie Cu Lămâie-Cuscus
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cina cu tigaie cu lămâie-cuscus. Această rețetă vegană servește 4 și costă $1.34 pe portie. O porție conține 366 calorii, 15g de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de fasole garbanzo, cuscus, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Cina Cu Cuscus De Somon, Cina De Pui Cu Cuscus, și Cina de duminică: kebab de miel cu cuscus israelian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul în tigaie de 10 inci la foc mediu-mare. Gatiti ceapa si usturoiul in ulei 3 pana la 5 minute, amestecand ocazional, pana cand ceapa este crocanta.
Se amestecă bulion, fasole garbanzo, fasole lima, oregano și sare de condimente.
Se încălzește la fierbere; reduceți căldura la minim. Acoperiți și fierbeți aproximativ 5 minute sau până când fasolea lima este fragedă; se ia de pe foc.
Se amestecă cuscusul, pătrunjelul și coaja de lămâie. Acoperiți și lăsați să stea 5 minute sau până când lichidul este absorbit. Amestec de cuscus de puf cu furculiță.