Cina De Porc Prăjită Cu O Singură Tigaie

Cina De Porc Prăjită Cu O Singură Tigaie
Nevoie de o curs principal fără lactate? Cina de porc prăjită cu o singură tigaie ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. O porție conține 401 calorii, 24g de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pansament lite catalina, filete de porc, cartofi dulci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cina De Porc Cu Usturoi Prăjit, Cina De Porc Cu Usturoi Prăjit, și Cina de duminică: umăr De Porc frecat și prăjit.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Aruncați legumele cu pansament și 1/2 linguriță. cimbru; răspândit pe partea de jos a tigaie 15x10x1-inch pulverizat cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Boabe Suplimentare De Floarea-soareluiBoabe Suplimentare De Floarea-soarelui
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
3
Coaceți 10 min. Între timp, amestecați amestecul de umplutură și apă doar până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Tăiați fiecare filet în diagonală în treimi. Lingură amestec de legume pe părțile laterale ale tigaiei. Lingura umplutura jos centrul de tigaie; top cu carne și cimbru rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
5
Coaceți 45 min. sau până când carnea este gata (145F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Lăsați carnea să stea 3 min. înainte de a servi cu legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții5
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista