Cina de pește Portugheză ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $5.52 pe portie. O porție conține 535 calorii, 47G de proteine, și 24g de grăsime. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de kale dinozaur, rulouri portugheze, chorizo în stil și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, ceea ce este extraordinar. Rețete similare includ Tocană De Pește Portugheză, Tocană De Pește Portugheză, și Tocană De Pește În Stil Portughez.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți uleiul de măsline extravirgin la foc mediu-mare într-o tigaie cu față înaltă sau cuptor olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
Tigaie
3
Adăugați chorizo și faceți câteva minute, apoi adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă usturoiul și se fierbe timp de 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Usturoi
Ceapă
4
Adăugați kale și aruncați să se ofilească, apoi condimentați cu câteva grătare de nucșoară și sare și piper, după gust. Se amestecă bulionul, sosul de roșii, roșiile tăiate cubulețe, fasolea garbanzo și cimbru. Se aduce la foc mic și se fierbe la foc mic timp de 10 minute. Se răcește și se păstrează pentru o masă înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Năut
Sos De Roșii
Tomate
Nucșoară
Stoc
Cimbru
Kale
5
Reîncălziți sosul, acoperit, în tigaie cu față înaltă la foc mediu, amestecând ocazional, până când sosul este fierbinte și Bulbuc, aproximativ 10 până la 15 minute. Condimentați peștele cu condimente de fructe de mare sau boia și sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De Fructe De Mare
Sare și Piper
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Sos
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați peștele în sos și acoperiți. Gatiti pana cand pestele este opac si fiert, aproximativ 5 pana la 7 minute. Se toarnă în boluri puțin adânci garnisite cu pătrunjel.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.