Cina de duminică: tocană de vită, ceapă și portar

Cina de duminică: tocană de vită, ceapă și portar
Cina de duminică: carne de vită, ceapă și tocană de portar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 582 calorii, 52G de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $2.89 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de ceapă, șalotă, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Cina de duminică: tocană de scoici și Chorizo, Cina de duminică: tocană de miel cu găluște de semințe de Mac, și Cina De Duminică: Cafea Frecat Coaste De Vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Condimentați carnea de tocană de vită cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Carne De VităCarne De Vită
2
Încălziți un strop mare de ulei la foc mediu mare în oală mare și căutați carnea de vită în loturi mici până când toate părțile se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Scoateți din oală și rezervați.
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Puneți oala la loc pe foc și adăugați unt; odată ce untul s-a topit, adăugați ceapă și șalotă și gătiți, amestecând des, până când ceapa și șalota sunt moi, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Adăugați carne de vită rezervată și toate sucurile, buchet de cimbru și porter, apoi adăugați stoc de vită pentru a acoperi. Se aduce la foc mic, apoi se pune focul la minim, se acoperă parțial cu capac și se lasă să gătească până se înmoaie și lichidul de gătit se îngroașă, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se PoateBoia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
PorterPorter
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
6
Adăugați stoc suplimentar după cum este necesar, astfel încât tocanita să nu se usuce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
7
Odată ce tocană este îngroșată și carnea de vită este fragedă, condimentați după gust cu sare și piper, apoi serviți cu cartofi și un pahar de porter – dacă mai rămâne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
PorterPorter
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Revista