Cina De Carne De Porc
Cina de carne de porc durează în jur 2 ore și 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 10 porții cu 485 calorii, 50g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $3.05 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați praf de usturoi, friptură de porc, morcovi și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Carne De Porc Cu Aragaz Lent: Cină Suculentă, Rippli ( Coaste De Coapse / Coapse De Porc Afumate), și Cina Cu Cotlet De Porc.
Instrucțiuni
Combinați sare, piper, praf de usturoi și boia; frecați peste friptură.
Așezați într-o tigaie de prăjire superficială. Aranjați legumele și fructele în jurul fripturii.
Combinați bulionul, untul și scorțișoara; se toarnă peste amestecul de legume. Se acoperă și se coace la 350 de euro timp de 45 de minute. Descoperiți; coaceți cu 1-1/2 ore mai mult sau până când un termometru pentru carne citește 160 de euro, ungând des. Acoperiți și lăsați să stea 10 minute înainte de sculptură.