Cina În Seara Asta: Somon Braconat Puțin Adânc
Cina în seara asta: somonul Braconat superficial este un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 358 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 4,25 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, cimbru, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Cina În Seara Asta: Somon Braconat Cu Ulei De Măsline, Cina În Seara Asta: Ouă Poșate Mediteraneene, și Cina în seara asta: Ragout marocan cu ouă Pocate.
Instrucțiuni
Condimentează bucățile de somon cu sare și dă deoparte. Alegeți o tigaie grea suficient de mare pentru a se potrivi perfect somonului într-un singur strat și adăugați vinul, ierburile și suficientă apă pentru a ajunge la jumătatea bucăților de somon (dar nu le adăugați încă). Se condimentează cu un vârf bun de sare și se aduce la fierbere.
Odată ce fierbe, întoarceți imediat focul la foarte scăzut, astfel încât abia fierbe.
Adăugați bucățile de pește și gătiți timp de 3 1/2 minute (adăugați un minut sau două în plus dacă folosiți fripturi), apoi întoarceți cu grijă bucățile și gătiți încă 3 minute pentru a termina. Asigurați-vă că apa nu devine niciodată suficient de fierbinte pentru a fierbe.
Scoateți bucățile de pește pe o farfurie caldă, apoi întoarceți focul la mare pentru a reduce lichidul la jumătate.
Bateți untul și condimentați după gust cu sare și suc de lămâie, dacă este necesar.
Se toarnă sosul peste pește și se ornează cu puțin pătrunjel tocat.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.