Cina în seara asta: paste de anghinare, măsline și lămâie

Cina în seara asta: paste de anghinare, măsline și lămâie
Cina in seara asta: anghinare, măsline și lămâie Pastan este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă servește 2 și costă 2,75 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 454 calorii. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de parmezan, coajă de lămâie, în jurul pătrunjelului rupt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Cina în seara asta: Paste cu tapenadă de măsline, Cina în seara asta: Paste cu lămâie Meyer și busuioc, și Cina în seara asta: paste de vară cu nuci de pin și lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fiert. Gatiti pastele pana cand sunt doar al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Între timp, feliați anghinarea în bucăți de grăsime și puneți-le într-un bol de servire puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
3
Adăugați coaja de lămâie și sucul, apoi condimentați cu un vârf de sare de mare și piper proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
4
Adăugați uleiul de măsline, frunzele de pătrunjel și măslinele și împăturiți ingredientele împreună cu grijă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
5
Când pastele sunt fierte, scurgeți-le și adăugați-le în vasul de servire. Aruncați cu ingredientele și niște parmezan ras. Se acoperă cu parmezan mai ras și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate30
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista