Cina în seara asta: paste de anghinare, măsline și lămâie

Cina in seara asta: anghinare, măsline și lămâie Pastan este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă servește 2 și costă 2,75 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 454 calorii. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de parmezan, coajă de lămâie, în jurul pătrunjelului rupt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Cina în seara asta: Paste cu tapenadă de măsline, Cina în seara asta: Paste cu lămâie Meyer și busuioc, și Cina în seara asta: paste de vară cu nuci de pin și lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fiert. Gatiti pastele pana cand sunt doar al dente.
Între timp, feliați anghinarea în bucăți de grăsime și puneți-le într-un bol de servire puțin adânc.
Adăugați coaja de lămâie și sucul, apoi condimentați cu un vârf de sare de mare și piper proaspăt măcinat.
Adăugați uleiul de măsline, frunzele de pătrunjel și măslinele și împăturiți ingredientele împreună cu grijă.
Când pastele sunt fierte, scurgeți-le și adăugați-le în vasul de servire. Aruncați cu ingredientele și niște parmezan ras. Se acoperă cu parmezan mai ras și se servește.