Cina în seara asta: Orecchiette cu linte, ceapă și spanac
Cina în seara asta: Orecchiette cu linte, ceapă și spanac ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1016 calorii, 45g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $3.27 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, orecchiette, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este grozav. Încercați Orecchiette cu linte, ceapă și spanac, Cina în seara asta: Moong Dal și linte roșie cu ceapă rumenită, și Cina în seara asta: salată de spanac cu linte și brânză de capră crocantă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere. Între timp, turnați uleiul într-o tigaie mare. Întoarceți focul la mediu. Când este fierbinte, adăugați ceapa, usturoiul, sarea, piperul și frunza de dafin. Se amestecă bine, apoi se reduce focul la mediu scăzut, se acoperă tigaia și se gătește până când ceapa este foarte moale. Ar trebui să dureze aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
În timp ce se gătește, adăugați lintea într-o cratiță și acoperiți cu apă cu un centimetru. Aduceți la fierbere la foc mediu și gătiți timp de 15 până la 20 de minute. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Linte
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
3
Aruncați pastele în oala mare cu apă clocotită. Gatiti conform instructiunilor de pe partea laterala a cutiei. Salvați o ceașcă de apă pentru paste, apoi scurgeți pastele într-o strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Rețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Întoarceți pastele în oala Acum goală. Aruncați în amestecul de ceapă, linte și spanac. Aruncă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Rețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Se toarnă aproximativ jumătate din apă și se aruncă pentru a ofili spanacul. Dacă este prea uscat, adăugați mai multă apă pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
6
Se adaugă brânza și se condimentează cu sare și piper după gust.