Cină de cotlet de porc și orez

Cină de cotlet de porc și orez
Cina de cotlet de porc și orez ar putea fi doar rețeta fără gluten pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36 g de proteine , 20 g de grăsimi și un total de 454 de calorii . Această rețetă servește 6. Pentru 2,25 USD per porție , această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și luați unt, apă, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute . Cu un scor de 53% , acest fel de mâncare este destul de bun. Cina cotlet de porc cu orez și legume , Cina cotlet de porc și Cina cotlet de porc sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie, rumeniți cotletele de porc în unt; asezonați cu sare și piper dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Scoateți din tigaie și lăsați deoparte. Rezervați 2 linguri de picurare; se adauga orezul, ceapa si usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Amesteca bine. Se amestecă supa, apa, brânza, piper și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
4
Transferați pe un 13-in uns. x 9-in. vas de copt; aranjați cotletele peste amestecul de orez. Acoperiți și coaceți la 350° timp de 1 oră; descoperă și coace încă 15 minute sau până când orezul este fraged și sucul de porc curge limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista