Cimbru Spanac-Anghinare Dip

Cimbru Spanac-Anghinare Dip
Savory Spanac-Anghinare Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 24 și costă 40 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 60 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, Parmezan, spanac și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Spanac La Cuptor Și Baie De Anghinare, Avocado spanac și Anghinare Dip, și Tigaie Spanac Bacon Anghinare Dip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Se amestecă ingredientele până se amestecă.
3
Lingura în 9-inch Quiche fel de mâncare sau placă de plăcintă.
4
Coaceți 20 min. sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții24
Scor De Sănătate8
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista