Chowder de Quinoa cu spanac, brânză Feta și ceapă verde

Quinoa Chowder cu spanac, brânză Feta și ceapă verde ar putea fi doar supa pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 158 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de coriandru, sare, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Mâncare pentru doi: Chowder de Quinoa cu spanac, Feta și Scallions, Cina în seara asta: Chowder de Quinoa cu chimen, Feta și spanac, și Orzo cu roșii, Feta și ceapă verde.
Instrucțiuni
Combinați apa și quinoa într-un cuptor olandez; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute.
Se scurge într-o sită peste un castron, rezervând lichid de gătit; adăugați suficientă apă în lichidul de gătit pentru a măsura 6 căni. Pune quinoa deoparte.
Încălziți uleiul în tigaie la foc mediu.
Adăugați jalapeo și usturoi; gatiti 30 de secunde. Se amestecă cartoful, sarea, chimenul și piperul negru; gatiti 5 minute, amestecand frecvent. Se amestecă 6 căni de lichid de gătit, quinoa și 1/3 cană de ceapă; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 10 minute sau până când cartoful este fraged. Se amestecă 1/3 cană de ceapă și spanac; gatiti 3 minute.
Se ia de pe foc. Se amestecă brânza și coriandrul.