Chowder De Cartofi-Porumb

Chowder De Cartofi-Porumb
Chowder de cartofi-porumb ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție conține 158 calorii, 7g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână piper, sare, cartofi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Șuncă, porumb și cartofi, Cartofi de șuncă și pudră de porumb, și Chowder De Porumb De Cartofi.

Instrucțiuni

1
Înveliți o cratiță medie cu spray de gătit; se pune la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se adauga ardeiul gras verde tocat si ceapa; sotati 5 minute sau pana se inmoaie. Se amestecă bulionul și următoarele 3 ingrediente. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 6 până la 8 minute sau până când cartoful este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
CartofiCartofi
BulionBulion
CeapăCeapă
3
Combinați amidonul de porumb și laptele, amestecând până se omogenizează; adăugați treptat la amestecul de cartofi, amestecând constant. Se amestecă porumbul și pimiento tăiat cubulețe; se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând continuu. Gatiti, amestecand constant, 1 minut sau pana cand amestecul este ingrosat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pimiento CubuletePimiento Cubulete
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
CartofiCartofi
PorumbPorumb
LapteLapte
4
Serviți imediat.

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista