Chipotle Cotlete De Miel Glazurate Cu Miere

Chipotle Cotletele de miel glazurate cu miere necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. O porție conține 432 calorii, 45g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $9.26 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, pene de tei, cotlete de coaste de miel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma pene de var, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Var Cu Cheie Congelată ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, care este solid. Rețete similare includ Cotlete De Miel Glazurate Cu Miere, Chipotle Cotlet De Miel, și Chipotle Cotlete De Porc Glazurate.
Instrucțiuni
Dacă ardeii iute sunt uscați, înmuiați în aproximativ 1 cană de apă fierbinte până se înmoaie, aproximativ 15 minute. Purtați mănuși de cauciuc, îndepărtați tulpinile de chili și, pentru căldură minimă, aruncați semințele și venele. Se toacă fin ardeii iute și se amestecă cu miere.
Tăiați excesul de grăsime de pe Miel.
Așezați cotletele pe un grătar peste un pat solid de cărbuni fierbinți sau foc mare pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 2 până la 3 secunde); închideți capacul pe grătarul cu gaz. Gătiți cotletele până se rumenesc ușor pe fiecare parte și încă roz în centru (tăiate pentru a testa), rotind o dată, 5 până la 6 minute în total.
Periați vârfurile cotletelor cu amestec de miere, întoarceți-le și gătiți până când părțile vitrate se întunecă ușor, aproximativ 30 de secunde (urmăriți cu atenție; glazura de miere arde ușor).
Periați blaturile cu amestecul de miere rămas, întoarceți părțile vitrate în jos și gătiți până se întunecă ușor, încă 30 de secunde.
Transferați carnea în farfurii. Condimentează după gust cu sare, piper și suc de lămâie stors din pene.