Chili de mazăre cu ochi negri și carne de vită

Chili de mazăre cu ochi negri și carne de vită este un fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $ 4.0 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 54g de proteine, 51G de grăsime, și un total de 897 calorii. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Un amestec de boia, bere, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma berea întunecată, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Bere Cu Nuci ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Cârnați & Black Eyed Pea Chili, Mazăre Cu Ochi Negri Și Cârnați Chili, și Obraz de porc și Chili de mazăre cu ochi negri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiți primele 3 ingrediente într-un cuptor olandez la foc mediu-mare, amestecând des, 8 până la 10 minute sau până când carnea se sfărâmă și nu mai este roz; scurgere.
Gatiti pudra de chili si chimenul in ulei de masline fierbinte la cuptorul olandez la foc mediu, amestecand continuu, 2-3 minute sau pana cand sunt parfumate.
Adăugați pasta de roșii și gătiți, amestecând constant, 2 minute.
Adăugați roșii tăiate cubulețe, următoarele 7 ingrediente și amestec de carne de vită; aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Acoperiți, reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți 30 de minute.
Se serveste cu topping-uri dorite.