Chili-ul consistent cu trei carne al lui Jen necesită aproximativ 2 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 570 calorii, 43G de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $2.09 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării americane. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați piper, bere, carne de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Funcționează bine ca fel principal. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 54%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Chili Consistent Cu Patru Carne, Plăcintă Consistentă Cu Carne, și Plăcintă Consistentă Cu Carne.
Instrucțiuni
1
Gatiti si amestecati carnatii intr-o tigaie mare la foc mediu pana se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Scurgeți; așezați cârnații într-o oală suficient de mare pentru a ține toate ingredientele. În aceeași tigaie, gătiți și amestecați ceapa cu carne de vită măcinată la foc mediu până când carnea de vită se rumeneste și ceapa este fragedă; se scurge și se adaugă în oala mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită Măcinată
Cârnați
Ceapă
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Grăsime De Porc înapoi
3
În aceeași tigaie, gătiți și amestecați tocană de vită la foc mediu până se rumenesc. Fără scurgere, turnați tocană de vită în oala mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Tocană
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Grăsime De Porc înapoi
4
Se toarnă roșii, bere și apă în oală cu carne. Se amestecă pudra de chili, ardeiul roșu, ardeiul alb, zahărul și scorțișoara. Condimentează după gust cu sare și piper negru. Fierbeți până când carnea de vită este foarte fragedă, cel puțin 2 ore, amestecând ocazional și adăugând mai multă apă după cum este necesar. Dacă preferați un chili mai gros, îngroșați după cum este necesar cu pastă de roșii. Dacă folosiți fasole, adăugați-le cu 10 minute înainte de servire, la timp pentru a se încălzi.