Chile Verde Cu Aragaz Lent A Tras Burritos De Porc

Lent-Aragaz Verde Chile tras Burritos de porc ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. O porție conține 320 calorii, 23g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 14. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de guacamole, sare, tortilla de făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma tortilla de făină, puteți urma acest fel principal cu Chipsuri De Zahăr Cu Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 10 minute. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tacos De Porc Chile Verde Cu Aragaz Lent, Tacos De Porc Chile Verde Cu Aragaz Lent, și Slow Cooker bere Tras de porc & BBQ tras sandwich-uri de porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați aragazul lent de 4 până la 5 litri cu spray de gătit. În castron mic, amestecați pulberea de piper chile, ulei și sare. Frecați amestecul peste carne de porc; se pune în aragaz lent.
Se presară cu poblano chile.
Se toarnă salsa deasupra.
Capac; gatiti la foc mic setarea 8-10 ore.
Scoateți carnea de porc din aragazul lent pe placa de tăiat. Se taie carnea de porc, folosind 2 furci. Întoarceți carnea de porc la aragazul lent; se amestecă bine.
Folosind lingura cu fante, lingurați aproximativ 1/2 cană amestec de porc pe fiecare tortilla caldă; acoperiți cu aproximativ 1 lingură fiecare guacamol și smântână. Îndoiți 1 parte a tortilla în sus cu aproximativ 1 inch peste umplutură; pliați părțile din dreapta și din stânga peste capătul pliat, suprapunându-se. Îndoiți capătul rămas în jos.