Chilaquile lui Max și Eli Sussman cu Salsa Tomatillo

Chilaquile lui Max și Eli Sussman cu Salsa Tomatillo
Chilaquiles lui Max și Eli Sussman cu salsa Tomatillo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 782 calorii, 32g de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Pentru $2.92 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 48 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Dacă aveți la îndemână pui prăjit cu ramuri de magazin, ceapă, jalapeincurbo și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este super. Încercați Chilaquiles cu salsa Ancho-tomatillo, Chilaquiles cu curcan și salsa Tomatillo prăjită, și Zece minute Avocado Tomatillo Chilaquiles pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face salsa tomatillo: Preîncălziți cuptorul la 400 de grade. Îndepărtați cojile de hârtie de pe tomatillos și clătiți sub apă caldă pentru a îndepărta stratul lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în JumătateTomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
2
Puneți tomatillo-urile într-un castron mare împreună cu ceapa, jalapele Circulo, usturoiul, uleiul de măsline extravirgin și sarea după gust. Aruncați pentru a amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în JumătateTomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Se întinde într-un singur strat pe o foaie de copt și se prăjește până când cojile de tomatillos și jalapeimbroko sunt vezicule și fragede, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în JumătateTomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Lăsați să se răcească ușor, apoi scoateți tulpina din jalapeincroumro, împreună cu unele sau toate semințele, dacă doriți o salsa mai blândă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
5
Transferați jalapeul și restul conținutului foii de copt într-un robot de bucătărie și procesați-l într-un pur grosolan.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6
Se transferă într-un castron și se lasă să se răcească, apoi se amestecă jumătate din coriandru. Gustați și reglați condimentul. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
7
Într-o tigaie mare saut saut, încălziți uleiul de măsline la foc mediu. Spargeți cu grijă ouăle în tigaie fără a rupe gălbenușurile. Gatiti, fara a deranja, pana cand albii sunt doar setati, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Pentru a asambla chilaquiles: încălziți salsa tomatillo și puiul, dacă folosiți, într-o cratiță până când salsa doar fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
9
Întindeți chipsurile pe un platou de servire și aranjați deasupra un strat de salsa și pui, dacă folosiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Dientes De AjoDientes De Ajo
10
Presărați cu niște queso fresco sfărâmate și jumătate din coriandrul rămas. Glisați cu grijă ouăle prăjite deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Queso FrescoQueso Fresco
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
11
Garnisiți cu mai multe queso fresco și coriandru și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Queso FrescoQueso Fresco
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Tudor vinuri Balo Vineyard Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 68 de dolari pe sticlă.
Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir
Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir
2007 a fost declarat a fi cea mai mare epocă ne-ar vedea în viețile noastre în California. Acest pinot noir special din Anderson Valley este din Podgoria Balo, care este situată direct peste drum de vinăria și Podgoria Golden Eye. Podgoria este unul dintre rarele site-uri pinot noir care insistă să dorească să producă vinuri masive. Fructele și structura sunt uriașe. Acest vin va îmbătrâni frumos încă 20 de ani. Bucurați-vă acum sau cumpărați o cutie pentru a bea în următorul deceniu sau două.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate32
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista