Chiftele italienești
Pâinea italiană cu carne ar putea fi o rețetă bună pentru a-ți extinde setul de rețete pentru felurile principale. Această rețetă are 10 porții și costă 86 de cenți per porție. O porție conține 319 calorii , 19 g de proteine și 22 g de grăsimi . Această rețetă de la Taste of Home necesită ceapă, lapte, ketchup și carne de porc tocată. O persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare până la servire, această rețetă durează aproximativ 1 oră . Cu un scor de 44% , acest fel de mâncare este bun. Încercați Ravioli la cuptor cu sos de carne , Verdeață de sfeclă verde și Porumb proaspăt baby în Chili picant cu carne roșie și Chiftele germane cu carne Frikadellen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un bol mare, combinați ouăle, pesmetul, laptele, 1/2 cană de brânză, ceapa, sosul Worcestershire, sarea de usturoi și 1/2 linguriță de condimente italiene. Fărâmițați carnea de porc peste amestec și amestecați bine. Formați 10 pâini individuale.
Așezați pe un grătar într-o tavă de copt mare și puțin adâncă, unsă.
Întindeți ketchup-ul peste pâini; presărați cu brânza rămasă și condimentele italiene.
Coaceți, fără capac, la 175°C timp de 45-55 de minute, până când termometrul arată 71°C.