Chiftele de porc prăjite cu ciuperci de usturoi

Chiftele de porc prăjite cu ciuperci de usturoi
Chiftele de porc prăjite cu ciuperci de usturoi durează în jur 40 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 867 calorii, 34G de proteine, și 57G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 3,61 USD pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 11 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți CR oală fra aproxormme fra, catei de usturoi, pătrunjel, și alte câteva ingrediente pe o parte, puteți face. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, ceea ce este excelent. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Ciuperci prăjite cu unt de usturoi-ciupercile lui Noe, Chiftele prăjite cu usturoi și ierburi, și Ciuperci Umplute Cu Usturoi Prăjit.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Sfatuiti carnea de porc, ceapa, jumatate de patrunjel si coaja de lamaie intr-un robot de bucatarie cu mult piper si putina sare daca doriti, apoi pulsati pana se amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Formați carnea în 25-30 de bile și puneți-o într-o formă mare de prăjire. Aranjați ciupercile într-o formă separată de prăjire rezistentă la flacără, presărați usturoi și stropiți cu ulei, sare și piper. Prăjiți chiftelele timp de 25 de minute, adăugând ciupercile pe raftul de mai jos după 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Subţire-Subţire-
4
Transferați cositorul de ciuperci pe plită. Se amestecă sherry și crme frache și se aduce la foc mic. Se amestecă chiftelele, apoi se pune totul pe un vas cald mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
5
Se servește presărat cu pătrunjelul rămas, tocat aproximativ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista