Chiftele Daneze

Chiftele Daneze
Chiftele daneze necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 143 calorii. Această rețetă servește 16. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați piper, ulei vegetal, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă o nu atât de uimitor scor spoonacular de 16%. Încercați Frikadeller (Chiftele Daneze), Curat Mănâncă Chiftele Daneze, și Chiftele daneze cu sos – 4 puncte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați carnea de vită, ceapa, oul, pesmetul, laptele, sarea și piperul, amestecând bine. Formați amestecul în chiftele de 1 inch. Se rumenesc în ulei într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
ChifteleChiftele
PiperPiper
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
LapteLapte
SareSare
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Scoateți chiftelele din tigaie și scurgeți-le pe prosoape de hârtie. Rezervați picăturile de tigaie în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
3
Adăugați făină în picăturile de tigaie, amestecând până se omogenizează. Gatiti 1 minut, amestecand constant. Adăugați treptat apă; gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana se ingroasa si clocoteste. Se amestecă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați chiftele în sos. Acoperiți și fierbeți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
SosSos
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista